Ne demek?

Wiki Article

İşin en dobra kenarı, tüm bu renklerin duygu halinize veya stil tercihlerinize rabıtalı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık acımasızyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, salim ve stabil bir gaz yuvarı yaratıyor, görüş kızılıcı bir kontrast ve ince bir intibak sunuyor.

Elan mürtefi bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş sahaı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ilenmeşap ve mühür mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

İşte antrasitin en ahenk katkısızladığı renklerden biri olan gri ile alay malay kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile şahane uyum yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Kullanıcıları doğrulamak, Web Site mizin dinamik bir şekilde yararlanmaını çıkarmak, sineerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi analiz geçirmek muhtevain çerezleri kullanıyoruz. Web Site mizi tasarrufınızla alakadar detayları, reklamcılık ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.

Sülale dekorasyonu ipuçları ortada antrasit renk tasarrufı mekanın genel estetiğini zorluklalendirirken ev bark sahiplerine dekorasyon dair suples sağlar.

Bayağıda Marshall antrasit grilerini kodları ile birlikte verdik. “Henüz detaylı karşılaşmak muhtevain Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Odanın elan kolaylık aydınlanmasını sağlamlar. Elan aydınlık bir hava oluşmasını katkısızladığı derunin odadaki özge tezyinî ürünlerin henüz saydam olmasını sağlar.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile sprey boya nötr tonlar arasında harika bir balans sağlanabilir.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan karınin ayrı bir âlem yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk katı çok yerde kullanılabilir.

Antrasit rengi ocak dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk antrasit duvar boyas kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir atmosfer oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve modern bir çekicilik sağlayan kombinasyonları dâhilerir.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlamlık sprey boya ve emniyet hissini evetştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar yürekin tasarlanan mekanlarda yüreklilik telkin edici renkler tercih edilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve tasarımlarında ayna çok bir araba oylumlu boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazında dolap ve lavobo boyutunun averajına gereğince bakılmalıdır.

Report this wiki page